3. 6. 2016.

Fashion Friday

Ćao svima! Za 10 dana mi počinje raspust (13-og), i mogu vam reći da sam kao i većina dece presrećna zbog toga! Nadam se da ću u toku raspusta imati više vremena, a i inspiracije za postove. Ovo će biti malo drugačiji post nešto slično poput rubrike 'My little corner'.

Nosite aksesoare poput Francuskinja
 Prelepe kose, negovane kože, savršeni stil… Budimo iskrene, kada je moda u pitanju, Francuskinje opravdano nose titulu najbolje obučenih žena na svetu. A kako bi i bilo drugačije kada je reč o zemlji iz koje potiču ne samo glavne dizajnerske kuće poput Louis Vuitton, Chanel, Dior, Louboutin, već i svetske modne ikone Jane Birkin, Brigitte Bardot, Inès de la Fressange i Clémence Poésy.
Ako ste nekada prošetale Parizom ili nekim drugim većim francuskim gradom, sigurno ste primetile stil Francuskinja koji se može opisati u tri reči – klasičan, sofisticiran, ženstven. Na njima i obična majica u mornarskom stilu i farmerice izgledaju
u trendu, i sve to zahvaljujući minimalističkim detaljima kojima postižu savršen look. Iako u pogledu aksesoara ne preteruju već se vode izjavom “manje je više” kvalitetna torba i kožne baletanke su sastavni deo garderobe svake Francuskinje. Osim torbe i obuće pogledajte koje još detalje morate posedovati ako želite da budete šik poput ovih dama.


Baletanke su savršen izbor za ovaj period godine.



Torbice su takođe savršene i veoma praktične za ovaj period godine.

2 коментара: